Ontwikkeltraject (VOLGEBOEKT)

Anacrouse Coaching stelt een tijdelijk kosteloos ontwikkel-advies beschikbaar! Dit loopt vanaf 1 december en is bestemd voor werkenden, werkzoekenden en zzp’ers vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Vooral in deze turbulente tijd van onzekerheid is het een uitgelezen kans om je te oriënteren op verandering in je loopbaan.

Deze tijdelijke regeling wordt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mogelijk gemaakt en telt een beperkt aantal plaatsen. Wacht dus niet te lang als je hiervan gebruik wilt maken. Heb je vragen of wil je je vast inschrijven neem dan contact met me op. Ik regel de aanvraag en indien deze gehonoreerd is plannen we je ontwikkeltraject in.

In een traject van vier sessies staat je loopbaan centraal en werken we één op een aan de hand van een  kwaliteiten-en drijfveren-test naar een ontwikkel-doel. Hierin zullen ook persoonlijke ontwikkelingen aan de orde komen zoals bijvoorbeeld het bewaken van een goede werk-privé balans of het leren grenzen beter af te bakenen.

Heb je interesse om een kosteloos ontwikkel-advies te volgen laat het me dan weten via contact, zodat ik de subsidie voor jou kan aanvragen. Als coach heb ik geheimhoudingsplicht en werk ik volgens de ethische richtlijnen van de NOBCO.