Persoonlijke coaching

Dieper bewustzijn
Vaak ligt de oplossing van een persoonlijk vraagstuk verborgen in een dieper bewustzijn. In het sluimergebied van gevoelens, drijfveren, belemmeringen en angsten. Iedereen heeft ze maar niet ieder mens kent ze. En zie ze maar eens boven water te krijgen.

Coaching helpt
Je krijgt een beter inzicht in jezelf. Dankzij gerichte gesprekken, tests en oefeningen ontdek je waar je écht goed in bent.  En waar je energie van krijgt. Je word je bewust van je veerkracht en je mogelijkheden. Een coachtraject is intensief en vraagt lef en inzet. Maar is enorm de moeite waard: je groeit naar de beste versie van jezelf.

Zelfreflectie
Tijdens een traject kijk je op een andere manier naar je zelf. Je krijgt nieuwe inzichten en komt in beweging. Daarbij kijk je vooral naar wat je wél kunt. Je word je bewust van je automatische en onbewuste patronen. Je doet oefeningen waardoor je een nieuwe blik krijgt op je situatie en de juiste acties kunt ondernemen. Het van tijd tot tijd reflecteren, te kijken naar je lichte- én schaduwkanten en deze met elkaar te verbinden, maakt je volledig.

Meer energie
Veranderen doe je niet een-twee-drie. Toch ligt het meer binnen handbereik dan je misschien denkt. Mijn doel is je bewust te maken van belemmerende gedragspatronen als faalangst, perfectionisme en negatief denken. Om deze te doorbreken kun je meer energie en plezier te ervaren in je dagelijks leven.