Werkgever

Loopbaancoaching in je bedrijf
Veranderingen in je organisatie of in het leven van je medewerker kunnen van invloed zijn op de inzet van je medewerker voor je bedrijf. Zit hij nog wel op de juiste plek of past een andere functie beter, intern of buiten de organisatie? Met een loopbaantraject geef je je medewerker de ruimte deze vragen te onderzoeken. Deze wordt zich bewust van zijn kwaliteiten en ontdekt op welk front hij het meest in zijn element is. Hij herpakt de regie in zijn loopbaan.

Optimaal inzetbaar
Een medewerker op de goede plek is optimaal inzetbaar. Hij* zit goed in zijn vel, benut zijn talenten en heeft de juiste uitdagingen. Tijdens een coachtraject werkt hij  aan zijn vitaliteit, herkent zijn stressoren en streeft naar balans. Hij ervaart waarvan hij energie krijgt en echt in zijn element is.

Het loopbaantraject start met een intakegesprek waarin we de loopbaanvraag verkennen en concreet maken. Ook ontdekken we of er een wederzijdse klik is; vertrouwen is hierin een belangrijke voorwaarde. Indien er een overeenstemming is over het plan van aanpak start het traject met 8 sessies.  Hierin onderzoeken we de vragen met betrekking tot kernkwaliteiten, talenten, vaardigheden en drijfveren van de medewerker. Wie is hij, wat kan hij en wat wilt hij? Welke rollen kan en wil hij vervullen en in wat voor werkomgeving? We verkennen de arbeidsmarkt en bepalen een inspirerende en realistische zoekrichting.  De eindrapportage voor jou en je medewerker dient als naslag voor de in kaart gebrachte bevindingen.

Teamcoaching
Teamtraining helpt jou team resultaten te halen in een soepele dynamiek. Mogelijk bestaat er weerstand bij je medewerkers en hoe ga je daar mee om? Hoort iedereen er wel bij? Ik help jou en/of je team bij persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat levert het op?

 • Zelfvertrouwen
 • Beter samenwerken
 • Focus
 • Verbindend leiderschap
 • Effectieve communicatie
 • Resultaatgerichtheid

Je krijgt inzicht in je handelen of juist niet- handelen. Je word je bewust van je overtuigingen en onderzoekt hoe het anders kan en wat dat oplevert. Dit inzicht levert de beste beweging voor een nieuwe stap.

Het succes van TMA

TMA- Methode voor individu en organisaties

We maken gebruik van TMA, een krachtig assessment en een objectief en diepgaand meetinstrument bij het begeleiden van talent naar performance. Het brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten in kaart. TMA is positief, neutraal en biedt alle inzicht in talenten en de beste carrière-mogelijkheden.  Op verschillende manieren in te zetten van compacte TMA analyse tot volledige TMA-cyclus (360 graden feedback, beroepentest, competentie-analyse en talent-assessment.

TMA wordt vaak ingezet bij:

 • Werving en selectie
 • Strategie personeelsplanning
 • Functioneringsgesprekken
 • Ontwikkel-gesprekken
 • Re-integratie
 • Mobiliteit, Outplacement
 • Beroepskeuze

Het is een kwestie van training
Hoe meer je nieuw gedrag oefent, des te positiever zijn de effecten die je ervaart vanuit je team en omgeving waardoor je weer een nieuwe stap kunt maken.  Door medewerkers te laten groeien in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling halen zij het beste uit zichzelf! Een goede werksfeer, motivatie, inzet en een goede onderlinge communicatie maken een gelukkig mens en gelukkige mensen dragen bij aan een succesvolle onderneming. Wil je vrijblijvend  sparren wat er nodig is om jou team in beweging te zetten het beste in zich naar boven te krijgen neem dan contact met me op. Ik maak gebruik van mijn netwerk van coaches met verschillende achtergronden zodat je kunt kiezen wat jou bedrijf het beste past.

*Omwille van de leesbaarheid wordt waar ‘hij’ staat ook ‘zij’ bedoeld.