Over mij

Empathisch, analytisch, enthousiast en oplossingsgericht.
Met deze kwaliteiten wil ik je in beweging zetten om je doel te bereiken. Ik werk op een professionele, vriendelijke en motiverende wijze. Soms prikkelend en hier en daar confronterend maar altijd op basis van wederzijds respect. Ik kom snel tot de kern en mijn kracht ligt in het flexibel schakelen in situaties die (onverwacht) spelen. Met zorg pas ik methodieken toe die jou het beste passen en waarbij jij het meest vooruit komt.

Sinds 1995 leid ik mijn eigen bedrijf. Als ondernemer en vanuit mijn privéleven ben ik gewend te denken in kansen en mogelijkheden. Authenticiteit, autonomie en eenvoud zijn belangrijke waarden in mijn persoonlijke leven. Deze pijlers dragen Anacrouse coaching & training. Mijn missie is om jouw échte talent, ambitie en energie zoveel mogelijk te benutten, zowel zakelijk als privé.

Coach achtergrond
Ik heb de post-hbo opleiding tot professioneel coach afgerond bij Balansgroep*. Deze geaccrediteerde opleiding voorziet mij in de competenties én praktijkervaring om jou te begeleiden je coach-doel te bereiken. Ik ben NOBCO/ EMCC/ EQA geaccrediteerd en ben als coach aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches. Ik werk volgens de ethische beroepscode van de NOBCO. Verder ben ik volgens de wet Plato Medisch-en Psychosociaal BSK geaccrediteerd.  Vanuit de opleiding TMA Nederland* ben ik opgeleid als TMA adviseur.

*Registeropleiding Balansgroep, post-hbo, NOBCO, EQA en KNTO geaccrediteerd.
*TMA gecertificeerd professional

ANACROUSE COACHING & TRAINING
Anacrouse is in muzikale termen de opmaat; de onvolledige noot die leidt tot een volledige compositie.

De impact van coaching voelt als een Anacrouse. Het begint bij de bewustwording. De reflectie op je persoonlijk handelen, je kwaliteiten en talenten. Et voilà: de opmaat naar het bereiken van je coachdoel is gemaakt.